Sign In

Завршени XVI Пенолошки сусрети радника казнено-поправних установа

Објављено:

​У Бањи Врућици код Теслића данас, су завршени XVI Пенолошки сусрети радника казнено-поправних установа у Републици Српској, на којима је учествовало више од 120 такмичара.

Приликом свеченог отварања ове, традиционалне, манифестације помоћник министра правде у Влади РС Перо Дуњић, истакао је да су једнако битни и такмичарски резултати и дружење учесника, те да запослени имају пуну подршку Министарства.

"Сви смо на истом задатку и запослени у казнено-поправним установама имају пуну подршку Министарства правде у рјешавању својих редовних активности", истакао је Дуњић.

Директор Казнено-поправног завода Добој, Бранко Милетић, у својству домаћина овогодишњих пенолошких сусрета, рекао је да су учешће на манифестацији узеле екипе из свих казнено-поправних завода РС, Министарства правде РС, те да им присуствују и гости из министарстава правде Србије и ФБиХ.

"Циљ радничких спортских игара је прије свега развој колективног духа, кроз дружење запослених али и такмичење у дисциплинама које су одређене правилником те промоција здравог начина живота," истакао је директор Милетић.

Учесници дводневног такмичења своје вјештине су показали у шест спортских дисциплина, стрељаштву, борилачким вјештинама, малом фудбалу, атлетици, шаху, те потезању конопца.

За домаћина и организатора наредних, XVII Пенолошких сусрета радника изабран је Казнено-поправни завод Бања Лука.

 

У прилогу можете погледати фотографије настале приликом одржавања XVI Пенолошких сусрета радника казнено-поправних установа:Подијелите страницу

Copyright © 2014. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.