Sign In

Министар пољопривреде проф. др Борис Пашалић данас преузео дужност

Објављено:

​​​

Министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске проф. др Борис Пашалић данас је преузео дужност од свог претходника, проф. др Стеве Мирјанића, који је ову дужност обављао од 2013. године.
Церемонији примопредаје присуствовали су помоћници министра, секретар, савјетница министра и други сарадници.
Проф. др Стево Мирјанић је овом приликом изјавио да су у протеклом периоду постигнути значајни резултати, те да Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде треба да настави континуитет у реализацији реформских мјера након усвајања Програма економских реформи Републике Српске за период 2019-2021. године, као и буџета Владе Републике Српске за 2019. годину.
Нови министар, проф. др Борис Пашалић се у име цијелог колектива захвалио министру Мирјанићу на сарадњи, као и резултатима из претходног периода који свједоче о значајном напретку оствареном у свим секторима, почев од пољопривреде и ветеринарства, као и шумарства и водопривреде.
Оба министра су усагласила основе садржаја Програма економских реформи Републике Српске за период 2019-2021. године из области пољопривреде, шумарства и водопривреде, као и основе плана рада Министарства за 2019. годину.
Министар Пашалић је претходно радио као помоћник министра пољопривреде, шумарства и водоопривреде Републике Српске и као професор на Пољопривредном факултету, Универзитета у Бањој Луци. Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.