Sign In

Приближити Фонд Партнер пољопривредницима

Објављено:

​Министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске проф.др Стево Мирјанић, са сарадницима, разговарао је данас са представницима НЛБ банке а.д. Бањалука о убрзању и поједностављењу процедура за пласман кредита за пољопривреднике из кредитне линије Фонда Партнер.

Кредите за пољопривреду из Фонда Партнер, који је формиран при Министарству, а чији је циљ подстицање бржег развоја пољопривреде и села, пласира НЛБ банка по фискној каматној стопи од 3,3 одсто годишње, што је најповољнији кредит који се тренутно може наћи на тржишту.

Корисници кредита могу бити породична пољопривредна газдинства (некомерцијална и комерцијална), предузетници, привредна друштва и акционарска друштва из области пољопривреде, пољопривредне задруге, те други пословни субјекти регистровани за обављање дјелатности пољопривреде и прехрамбене индустрије, који су уписани у Регистар корисника подстицајних средстава.

Детаљније информације о кредитима за пољопривреду из кредитне линије Фонда Партнер заинтересовани корисници могу пронаћи на сајту НЛБ банке.Подијелите страницу

Copyright © 2014. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.