Sign In

Договорени будући видови сарадње с представницима UN Women

Објављено:

​​

Представници Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске данас су одржали састанак са резидентним представником UN Women-a у Босни и Херцеговини господином Дејвидом Саундерсом и сарадницима.
На састанку је разговорано о претходним и будућим активностима ресорног Министарства на оснаживању жена на селу, као и моделима подршке у организацији UN Women-a за реализацију таквих активности. 
Министарство пољопривреде шумарства и водопривреде Републике Српске од 2008. године у континуитету обезбјеђује подршку удружењима жена и женама предузетницама у руралном подручју за реализацију пословних активности.
У наредном периоду Министарство ће уз помоћ UN Women-a започети процес успостављања регионалних мрежа подршке за жене на селу. 
Представници UN Women-a су поздравали активности ресорног Министарства и нагласили значај наведених активности у контексту изградње капацитета за коришћење средстава IPARD –а, те изразили наду да ће и друге организације, укључујући и ЕУ, увидјети значај наведених активности и ургентну потребу за њихову реализацију.​Подијелите страницу

Copyright © 2014. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.