Sign In

Завршено такмичење "Дјеца у саобраћају 2018"

Објављено:

​​Екипа Основне школе "Свети Сава" из Црњелова код Бијељине побједник је финалног републичког саобраћајно-образовног такмичења ученика основних школа из Републике Српске под називом "Дјеца у саобраћају 2018", које је у организацији Ауто-мото савеза Републике Српске одржано у 30. и 31. маја 2018. године на спортским теренима у Бањи Врућици код Теслића.

У конкуренцији 38 тимова, друго мјесто заузела је екипа Основне школе "Свети Сава" из Брода, док је треће мјесто припало екипи Основне школе "Новак Пивашевић" из Старе Дубраве код Челинца.

Најбоља у категорији дјевојчица била је Анастасија Шавија из Основне школе "Јован Дучић" из Залужана код Бањалуке, док је прво мјесто у категорији дјечака заузео Огњен Гајић, ученик Основне школе "Свети Сава" из Црњелова код Бијељине.

Министар саобраћаја и веза Републике Српске Неђо Трнинић истакао је да статистички показатељи показују смањење броја дјеце страдале у саобраћајним незгодама, додајући да, између осталог,заслугу за то носе и Ауто-мото савез Републике Српске, Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске и друге надлежне институције и установе.​​Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.