Sign In

Почела кампања "НИТИ 1 БРЗА ВОЖЊА"

Објављено:

​​​​У Републици Српској је данас, 20.06.2018. године, почела превентивна кампања „Нити 1 брза вожња".

Почетак кампање озваничен је конференцијом за медије која је одржана на Тргу Крајине у Бањој Луци, на којој је министар саобраћаја и веза Републике Српске Неђо Трнинић истакао да је брза вожња најчешћи узрок саобраћајних незгода на путевима у Српској и позвао возаче да поштују прописе како би био смањен број удеса, нарочито оних са трагичним исходом.

Трнинић је додао је да статистика показује да се прописи најчешће крше на путевима на којим је ограничење 60 километара на час и истакао да је циљ кампање повећање безбједности у саобраћају у Републици Српској, те смањење броја возача који се крећу непрописном или неприлагођеном брзином.

Превентивну кампању „Нити 1 брза вожња" спровешће Министарство саобраћаја и веза Републике Српске, Министарство унутрашњих послова Републике Српске, Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске, Ауто-мото савез Републике Српске, компанијa „Aуто Миловановић" као стратешки партнер и Радио Телевизија Републике Српске као медијски партнер у периоду од 20. јуна до 31. августа 2018. године.​Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.