Sign In

Одржан састанак Трнинић - Вигемарк

Објављено:

​​​Министар саобраћаја и веза Републике Српске Неђо Трнинић разговарао је данас у Бањој Луци са шефом Делегације и Специјалним представником Европске уније у БиХ Ларс-Гунаром Вигемарком.

Тема састанка била је реализација инфраструктурних пројеката из надлежности Министарства саобраћаја и веза Републике Српске, а министар Трнинић истакао је задовољство и захвалност на јако доброј и квалитетној сарадњи коју су представници Министарства саобраћаја и веза Републике Српске до сада имали са Делегацијом Европске уније у БиХ. Министар Трнинић се посебно захвалио на сарадњи и залагању представника Европске уније на рјешавању проблема око изградње моста на Сави код Градишке. 
На састанку је разговарано и о приступању Босне и Херцеговине Транспортној заједници, приликом чега је министар Трнинић још једном нагласио да Република Српска ни у једном смислу не опструише приступање овој заједници, него да Влада Републике Српске само захтијева поштовање механизма координације када је у питању представљање Босне и Херцеговине.Подијелите страницу

Copyright © 2014. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.