Sign In

ТРНИНИЋ, НЕШИЋ: Биће предузете хитне мјере за санацију путне инфраструктуре

Објављено:

​​​Министар саобраћаја и веза Републике Српске Неђо Трнинић и директор Јавног предузећа „Путеви Републике Српске" Ненад Нешић посјетили су данас, 08.05.2018. године, општину Петрово и обишли локалитете на подручју ове општине на којима невријеме уништило путну инфраструктуру.

Министар саобраћаја и веза Републике Српске Неђо Трнинић најавио је да ће ресорно министарство и Влада Српске предузети хитне мјере ради санације путне инфраструктуре на подручју општине Петрово која је уништена или оштећена током невремена, те да ће о начинима бити одлучено у договору са начелником општине Петрово и његовим сарадницима.


Он је напоменуо да јавна предузећа морају поштивати законом утврђене процедуре, између осталог расписивање тендера и јавног позива, али ће се настојати да "Путеви Републике Српске" пронађу могућност да се одмах интервенише. 

Директор предузећа "Путеви Републике Српске" Ненад Нешић рекао је након обиласка порушеног моста у Порјечини, због чега је комплетна Мјесна заједница Кртова одсјечена од остатка општине, да ће потребна средства бити обезбијеђена у буџету за редовно одржавање путева.​​Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.