Sign In

Затворена VII Међународна конференција "Безбједност саобраћаја у локалној заједници"

Објављено:

Помоћник министра саобраћаја и веза Републике Српске Наташа Костић затворила је данас, 26.10.2018. године, Међународну конференцију „Безбједност саобраћаја у локалној заједници", која се протекла два дана одржавала у Конференцијској сали Административног центра Владе Републике Српске у Бањој Луци.

На овогодишњој конференцији, коју под покровитељством Савјета за безбједност саобраћаја Републике Српске, Министарство саобраћаја и веза Републике Српске и Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске организују по седми пут, учествовало је више од 280 стручњака из облати безбједности саобраћаја, а презентовано је 35 стручних радова, те је организовано неколико радионица на тему актуелних изазова и проблематика из ове области.

Поред учесника из Републике Српске и Србије, скупу су присуствовали и стручњаци из Словеније, Швајцарске и Белгије, а гост овогодишње конференције био је и директор Европског савјета за безбједност саобраћаја Антонио Авеносо.

Стручни радови обухватали су теме из области свих пет стубова безбједности саобраћаја, уз примат тема које се односе на управљање безбједношћу саобраћаја и безбједније учеснике у саобраћају.​Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.