Sign In

Приједор: Министарка Решић присуствовала свечаној академији поводом Дана града

Објављено:

​​​​

Министар управе и локалне самоуправе Лејла Решић, присуствовала је јуче (16.5.2019) свечаној академији поводом обиљежавања Дана града Приједора.

Градоначелник Приједора Миленко Ђаковић изјавио је да је традиционално обиљежавање Дана града ове године скромније организовано, будући да су ову локалну заједницу поново задесиле велике поплаве.
"Вјерујемо да ће ове недаће са поплавама врло брзо постати само ружна прошлост и надамо се да ћемо у бољем расположењу идуће године обиљежити Дан града", поручио је Ђаковић. 

Приређен је пригодан културно умјетнички програм те уручене награде и признања града Приједора у складу са одлуком градске Скупштине.

Свечаној академији присуствовали су бивши градоначелник Приједора Марко Павић, градоначелник Бањалуке Игор Радојичић те око три стотине званица из јавног, привредног и културног живота града и сусједних општина. 

Академији су претходили пријеми за делегације словеначких и српских градова:  Бовец, Ново Место, Кикинда и Крагујевац те за генералног конзула Србије у Бањалуци Владимира Николића.
​​
Положени су и вијенци на споменике борцима погинулим у Одбрамбено-отаџбинском  и  Другом свјетском рату. Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.