Sign In

Бањалука: Министарка Решић разговарала са представницама Кола српских сестара Републике Српске

Објављено:

​​​​​Министар управе и локалне самоуправе Републике Српске Лејла Решић, разговарала је данас (23.5.2019.) са представицама Кола српских сестара Републике Српске. Састанак је уприличен уочи десетог, јубиланог Сабора ове хуманитарне организације који ће бити одржан у недјељу, 26.05.2019. године у Мркоњић Граду.

„На годишњем нивоу грант за Кола српских сестара износи 70.000 КМ и настојаћемо да се то побољша, обзиром да се константно повећава број апликаната. Пројекти ове хуманитарне организације су разнолики и њихови резултати су видљиви на терену јер доспјевају до најугроженијих категорија грађана. Њихов рад подржавамо и наша сарадња биће настављена“ поручила је министарка Решић и најавила да ће половином календарске године бити расписан конкурс о додјели средстава гранта овој и осталим хуманитарним организацијама.

Јадранка Мијић, предсједница Кола српских сестара Приједор данас је изразила задовољство сарадњом са ресорним Министарством и истакла да се припрема низ нових пројекта у овој хуманитарној организацији у граду на Сани. ​​​​Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.