Sign In

Честитка предсједника Владе Републике Српске Радована Вишковића поводом 4. априла - Дана полиције Републике Српске

Објављено:

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић упутио је честитку припадницима Министарства унутрашњих послова, поводом 4. априла - Дана полиције Републике Српске.

„У име Владе Републике Српске и у своје име, упућујем вам најискреније честитке поводом 4. априла - Дана полиције Републике Српске.

Опредјељење Владе Српске је снажна подршка развоју и модернизацији полицијских снага, уважавајући чињеницу да је полиција изузетно значајна за Републику Српску и њену будућност.

Са правом и поносом можемо рећи да полиција Српске извршава професионално и одговорно све своје задатке, и они су један од наших најважнијих стубова друштва.

Користим ову прилику да изразим своје дубоко поштовање према припадницима полицијских снага који су учествовали у стварању наше Републике.

Посебно изражавам поштовање према породицама полицајаца који су своје животе дали за Републику Српску.

Уз жељу да и даље будете гарант безбједности и стабилности у Републици Српској, честитам вам још једном ваш празник и желим пуно здравља, среће и успјеха како на личном, тако и на професионалном плану", навео је предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић у честитки.

 Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.