Sign In

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић честитао 29 година постојања и рада Народне скупштине Републике Српске

Објављено:

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић упутио је честитку предсједнику Народне скупштине Републике Српске Недељку Чубриловићу и народним посланицима поводом 29 година постојања и рада ове институције.

„Током 29 година постојања, Народна скупштина Републике Српске успјешно је превазишла бројне изазове и показала се као одговоран, досљедан и истински заштитник интереса Републике Српске.

Његовањем демократије и унапређивањем законодавства, Народна скупштина омогућила је раст и развој Републике Српске у свим сегментима.

Својим преданим радом,, Народна скупштина Републике Српске дала је неизмјеран допринос очувању стабилности и вриједности Републике Српске.

Желим Вам просперитетан наставак рада уз увјерење да ће Народна скупштина Републике Српске и у наредном периоду остати мјесто на којем се доносе исправне одлуке од суштинског значаја за све грађане Републике Српске“, наведено је у честитки предсједника Владе Републике Српске Радована Вишковића.
Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.