Sign In

Честитка предсједнице Цвијановић Борачкој организацији Републике Српске поводом обиљежавања крсне славе Митровдан

Објављено:

Предсједница Владе Републике Српске Жељка Цвијановић упутила је данас честитку предсједнику Борачке организације Републике Српске Миломиру Савчићу  поводом обиљежавања Митровдана – крсне славе Борачке организације Републике Српске.

 „У име Владе Републике Српске и у своје име, Вама и свим члановима Борачке организације Републике Српске упућујем најискреније честитке поводом обиљежавања Митровдана – крсне славе Борачке организације Републике Српске.

Улога и значај коју су борци имали у стварању и очувању Републике Српске је немјерљива и због тога им дугујемо вјечну захвалност и поштовање.

Њихова жртва све нас обавезује да чувамо и јачамо Републику Српску, а породицама погинулих бораца, ратним војним инвалидима и демобилисаним борцима пружимо сву могућу помоћ и подршку.

Очување Републике Српске и заштита права свих категорија становништва које су учествовале у стварању Републике Српске остаје трајна обавеза и опредјељење наших институција.

Влада Републике Српске, у сарадњи са Борачком организацијом, наставиће да даје пуни допринос у рјешавању проблема борачких категорија како би се побољшао њихов положај у друштву.

​Са жељом да крсну славу дочекате у миру и добром здрављу, свим члановима БОРС-а желим напредак, личну и породичну срећу", наводи се у честитки предсједнице  Цвијановић. Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.