Sign In

Честитка предсједника Владе Републике Српске Радована Вишковића поводом 52 године постојања Радија Републике Српске

Објављено:

​Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић упутио је честитку директору Радија Републике Српске Драгану Пајићу и уреднику информативног програма Радија Републике Српске Радовану Марчети поводом 52 године постојања Радија Републике Српске.

„У име Владе Републике Српске и у своје име, Вама, цјелокупној редакцији и свим запосленима, упућујем најсрдачније честитке поводом 52 године постојања и успјешног рада Радија Републике Српске.

Својим свеобухватним, правовременим и објективним информисањем, током више од пет деценија успјешног рада, Радио Републике Српске стекао је статус једне од најзначајнијих и  најпоузданијих медијских кућа на овом простору.

Радио Републике Српске достигао је високе стандарде професионалности и деценијама је аутентичан и поуздан свједок свих промјена у друштву.

Желим да Радио Републике Српске прослави још много рођендана и да настави да унапређује достигнуте високе стандарде новинарства, благовремено и тачно информишући јавност о догађајима у Републици Српској и свијету“, наводи се у честитки предсједника Владе Републике Српске Радована Вишковића.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.