Sign In

Честитка предсједника Владе Републике Српске Радована Вишковића поводом 27 година постојања Новинске агенције Републике Српске

Објављено:

​​Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић упутио је данас честитку руководству, цјелокупној редакцији и свим запосленима у Новинској агенцији Републике Српске - СРНА поводом 27 година постојања и рада и крсне славе Благовијести.

„У име Владе Републике Српске и своје име, руководству, цјелокупној редакцији и свим запосленима у Новинској агенцији Републике Српске упућујем најсрдачније честитке поводом 27 година постојања и рада и крсне славе Благовијести.

Стасавајући заједно са Републиком Српском, Новинаска Агенција Републике Српске - СРНА је била свједок историјских промјена и важних друштвених кретања на овим просторима, о чему је континуирано обавјештавала јавност и тако постала од виталног значаја за афирмацију Републике Српске и њених ставова. 

Желим вам да се и у наредном периоду наставите развијати у складу са савременим токовима и да останете на путу правовременог и  истинитог извјештавања на добробит свих грађана Републике Српске", стоји у честитки предсједника Владе Републике Српске Вишковића.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.