Sign In

Премијер Вишковић присуствовао донаторској вечери поводом хуманитарне акције "С љубављу храбрим срцима"

Објављено:

​​Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић рекао је, на донаторској вечери поводом хуманитарне акције "С љубављу храбрим срцима", да је Влада подржала ову акцију са 100.000 КМ, те да ће, уколико то буде потребно, издвојити додатна средства за изградњу дневних центара за дјецу са потешкоћама у развоју у Бањалуци и Требињу.

"Влада је донијела одлуку да ову акцију подржи са 100.000 КМ, али то не значи да је то коначан износ. Пратићемо реализацију изградње ова два објекта у Требињу и Бањалуци", рекао је предсједник Владе.

Премијер Вишковић је истакао да је Влада спремна да издвоји додатна средстава уколико то буде потребно, јер цијени да је ово изузетно важна акција и нешто што је неопходно Републици Српској.

"Још једном желим да поздравим све људе који су својим прилозима помогли ову акцију. Овим показујемо само колико смо хуман народ и колико цијенимо да треба помоћи и другима, а поготово када су најмлађи у питању", рекао је премијер Вишковић.

Предсједник Владе је указао на изузетно добру сарадњу са Владом Србије, која је са 250.000 евра највећи појединачни донатор у овој акцији.

"Још једном им се захваљујем на томе. Предсједник Србије Александар Вучић и Влада Србије већ неколико година помажу Републику Српску и ово је још један доказ те сарадње. Надам се да ће тако остати и у будућем периоду", рекао је предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић.​Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.