Sign In

Предсједница Цвијановић отворила хуманитарну, културно-забавну манифестацију "Сњешково"

Објављено:

Предсједница Владе Републике Српске Жељка Цвијановић отворила је данас у Дјечијем позоришту Републике Српске у Бањалуци хуманитарну, културно-забавну манифестацију "Сњешково".

"Задовољна сам што је Влада Српске са овом институцијом, родитељима и дјецом уприличила ову манифестацију", рекла је предсједница Цвијановић. 

Она је истакла да је Дјечије позориште Републике Српске једна од најважнијих институција културе у Српској, за коју Влада годишње из буџета издваја милион КМ. 

"За санацију позоришта уложено је 1,5 милиона КМ. И у будућности ћемо стајати на услузи овој институцији и велико ми је задовољство што је Влада један од покровитеља `Сњешкова`", додала је предсједница Владе Српске. 

Директор Дјечијег позоришта Републике Српске Предраг Бјелошевић нагласио је да се четврти пут одржава манифестација "Сњешково". 

"Ово је манифестација за дјецу из Бањалуке, али и цијеле Републике Српске. За 14 дана, колико ће трајати манифестација, наш град посјете родитељи и дјеца из свих крајева Српске", каже Бјелошевић. 

Он је захвалио Влади Српске и предсједници Цвијановић на несебичној подршци Дјечијем позоришту Републике Српске.Подијелите страницу

Copyright © 2014. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.