Sign In

Предсједница Владе Републике Српске Жељка Цвијановић посјетила вишечлану породицу Филиповић

Објављено:

​​​​Предсједница Владе Републике Српске Жељка Цвијановић посјетила је данас у Бијељини вишечлану породицу Филиповић која је корисник Владине мјере – мјесечног додатка од 405 марака за незапослене мајке.

Премијерка Цвијановић је изјавила да је изузетно задовољна јер ова пронаталитетна мјера Владе Српске за незапослене мајке даје добре резултате.

"Задовољство је што сам могла да обиђем ову породицу. Добила сам најбоља могућа објашњења како то функционише", рекла је предсједница Владе Српске.

Предсједница Цвијановић је охрабрила младу мајку Бранку Филиповић да настави са студирањем чим њена беба мало одрасте.

Бранка Филиповић, мајка четворо дјеце, је рекла да је овај вид помоћи значајан младим родитељима јер им даје подршку и сигурност да ће својој дјеци лакше обезбиједити све што је потребно.

Она је изразила задовољство што је њеној породици у посјету дошла премијерка Жељка Цвијановић и што им пружа подршку као вишечланој породици.

"Желим да будемо примјер свим младима и нашем друштву да се одлучују на рађање, јер мјерама закона које је премијерка Цвијановић спровела у дјело, пружате много подршке нама, незапосленим породиљама", рекла је Филиповићева.​Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.