Sign In

Предсједница Цвијановић разговарала са младима регије Бирач

Објављено:

​Предсједница Владе Републике Српске Жељка Цвијановић разговарала је данас, у Административном центру Владе Републике Српске, са младима регије Бирач који бораве у Бањалуци у оквиру студијске посјете институцијама Републике Српске, а коју организује Омладински савјет Милићи.

Предсједница Цвијановић упознала је представнике омладинских организација ове регије са радом и функционисањем Владе Републике Српске, истакавши значај и улогу извршне власте у развоју и унапређењу друштва.

Предсједница Владе Српске нагласила је да су Влада и институције Републике Српске стабилне и способне да извршавају све своје обавезе упркос бројним изазовима с којима се сусрећу у свом раду.

Представници омладинских организација захвалили су се предсједници Цвијановић на пријему и том приликом јој уручили Повељу младих регије Бирач за пружену безрезервну подршку омладинском и студентском раду и организовању на подручју регије Бирач.

Такође, премијерка је представницима младих уручила плакету у знак захвалности и подршке у будућем раду.

Омладински савјет Милићи традиционално реализује ову студијску посјету с циљем да се друштвено ангажовани млади лидери из регије Бирач, боравком у иституцијама Републике Српске, упознају са активностима које су од значаја за институционални живот Републике Српске.Подијелите страницу

Copyright © 2014. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.