Sign In

Предсједница Владе Републике Српске Жељка Цвијановић са ресорним министрима одржала консултације са социјалним партнерима

Објављено:

​​

Предсједница Владе Републике Српске Жељка Цвијановић и ресорно надлежни министри представили су данас социјалним партнерима Буџет Републике Српске за 2018. годину и Програм економских реформи Републике Српске за период 2018-2020. године.

Предсjедница Владе и министри стратешке документе представили су представницима Савеза градова и општина Републике Српске, пољопривредних удружења, Борачке организације Републике Српске, Савеза организација и удружења ратних војних инвалида Републике Српске и Удружења УДАС.

Консултације су обављене и са представницима  Републичке организације породица погинулих и несталих бораца и заробљених цивила, Савеза логораша, Савеза цивилних жртава рата Републике Српске, Ветеранима Републике Српске, као и  са  Удружењем жена жртава рата Републике Српске.

Током састанака, на којима је уважена већина сугестија социјалних партнера, истакнуто је да је основно опредјељење Владе Републике Српске при креирању Буџета за 2018. годину билo његова стабилност и неометано функционисање институција Републике Српске.​

Завршне консултације са социјалним партнерима о стратешким документима биће одржане у суботу, 25. новембра у Административном центру Владе Републике Српске, с почетком у 10 часова.

 Подијелите страницу

Copyright © 2014. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.