Sign In

Предсједник Владе Вишковић присуствовао донаторској вечери у оквиру хуманитарне акције "С љубављу храбрим срцима"

Објављено:

​Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић присуствовао је вечерас, у Бањој Луци, донаторској вечери у оквиру хуманитарне акције "С љубављу храбрим срцима".

Ова акција, девета по реду, одржана је под високим покровитељством предсједнице Републике Српске Жељке Цвијановић, а прикупљена средста биће искориштена за набавку роботике за опоравак дјеце са поремећајима кретања. 

У ту сврху, Влада Републике Србије донирала је 250.000 евра.

Донаторској вечери присуствовали су предсједник Републике Српске Жељка Цвијановић, предсједник Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић, предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик, предсједница Владе Републике Србије Ана Брнабић, те министри у владама Републике Српске и Србије.

Манифестацији су присуствовали и градоначелници и начелници градова и општина Републике Српске, као и представници културног, јавног, друштвеног и академског живота Српске и Србије.

Предсједник Владе Вишковић, раније данас, присуствовао је и састанку предсједнице Републике Српске Жељке Цвијановић и премијерке Србије Ане Брнабић,  који је одржан у Палати Републике.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.