Sign In

Предсједник Вишковић честитао ученицима, просвјетним радницима и запосленима у области просвјете и образовања школску славу Светог Саву

Објављено:

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић честитао је данас школску славу Светог Саву ученицима и просвјетним радницима у Републици Српској.

„У име Владе Републике Српске, и у своје име, свим ученицима, просвјетним радницима и запосленима у области просвјете и образовања, честитам школску славу Светог Саву.

Његујући успомену на првог српског архиепископа, утемељивача српског просветитељства и заштитника школства, увијек изнова треба да се подсјетимо на значај и снагу образовања, његову улогу у очувању наше традиције и идентитета, али и развоја друштва у цјелини.

Користим ову прилику да свим ученицима пожелим много успјеха у њиховом школовању, а просвјетним радницима изразим своје дубоко поштовање за њихов предан рад на образовању нових генерација.

Уз увјерење да ће Влада Републике Српске наставити да подржава и унапређује наш образовни систем, како би генерације које долазе имале још боље услове за школовање и развој свог пуног потенцијала, срдачно вас поздрављам", наведено је у честитки предсједника Вишковића.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.