Sign In

Честитка предсједника Владе Републике Српске Радована Вишковића поводом почетка нове школске 2019/2020. године

Објављено:

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић упутио је честитку  ученицима, родитељима, учитељима и свим запосленима у просвјети, поводом нове школске 2019/2020. године.
 

„У име Владе Републике Српске и своје име ученицима, родитељима и просвјетним радницима честитам  почетак нове школске 2019/2020. године.

Драги ученици, желим вам да у овој школској години, заједно са својим учитељима и наставницима, стекнете што више нових знања, способности и пуно успјеха у будућем раду.

Најмлађим школарцима, првачићима, који ће први пут сјести у ђачке клупе, упућујем посебне честитке уз жељу да им школа постане мјесто радости и дружења, стицања знања и нових пријатеља те мјесто гдје ће развијати своју креативност.

Влада Републике Српске трајно је опредијељена и континуирано спроводи активности на унапређењу образовног система у Републици Српској уважавајући чињеницу да су образовање, наука и васпитање темељ друштва.

Још једном, желим вам свима срећан почетак и успјешну школску годину!", наводи се у честитки предсједника Владе Републике Српске Радована Вишковића.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.