Sign In

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић разговарао са предсједницом Владе Републике Србије Аном Брнабић у Београду

Објављено:

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић разговарао је данас у Београду са предсједницом Владе Републике Србије Аном Брнабић о билатералним односима, сарадњи у области инфраструктуре и енергетике, као и реализацији пројеката у локалним самоуправама у Републици Српској уз подршку Републике Србије.

Предсједници Влада су постигли сагласност о томе да је реализација већ започетих пројеката од приоритетног значаја како за Републику Српску, тако и за Републику Србију.

Предсједница Владе Србије Ана Брнабић је нагласила да, поред досадашње помоћи од 21.750.000 евра, Србија намјерава да издвоји додатних 9.300.000 евра као подршку развоју и пројектима локалних самоуправа широм Републике Српске.

На састанку је наглашена важност сарадње у области енергетике, као што су заједнички пројекати изградње хидроелектрана, чиме се обезбјеђује већа енергетска стабилност Републике Српске и Републике Србије.
Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.