Sign In

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић посјетио Дјечије одјељење Завод за физикалну медицину и рехабилитацију „Др Мирослав Зотовић“ у Бањој Луци

Објављено:

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић посјетио је данас, у Бањој Луци, Дјечије одјељење Завод за физикалну медицину и рехабилитацију „Др Мирослав Зотовић“.

Овом приликом предсједник Владе Републике Српске захвалио се руководству и свим запосленима у Заводу јер, како је рекао, улажу надљудске напоре како би дјеца која бораве у овој институцији добила најбољи третман.

Предсједник Владе Српске Вишковић изјавио је да представници Владе традиционално, поводом васкршњих празника, посјећују пацијенте Дјечијег одјељења бањалучког Завода "Др Мирослав Зотовић" у Трапистима.

,,Донијели смо поклоне, прије свега хигијенске, а ту су и играчке, посуђе и апарати који су потребни Заводу. Дјеца су добила и слаткише поводом Васкрса као и шарена јаја. Желим да дјеци и свим запосленима у Заводу честитам престојећи Ваксрс и пожелим што бржи опоравак, а запосленима поручим да ће и даље имати подршку Владе Републике Српске да што лакше обављају свакодневне послове на добробит родитеља и њихове дјеце", поручио је предсједника Владе Републике Српске Вишковић.

Директор Заводa за физикалну медицину и рехабилитацију „Др Мирослав Зотовић“​ Горан Талић захвалио је предсједнику Владе Републике Српске Радовану Вишковићу на константној подршци Владе тој институцији.

,,Пратимо најсавременија кретања у области здравства и заиста смо захвални Влади Српске на подршци", навео је Талић.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.