Sign In

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић разговарао са представницима Конфедерације синдиката Републике Српске

Објављено:

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић разговарао је данас, у Административном центру Владе Републике Српске, са представницима Конфедерације синдиката Републике Српске.

На састанку, који је одржан у склопу консултација у вези са приједлогом Буџета Републике Српске за 2019. годину и Програма економских реформи Републике Српске за период 2019 – 2021. година, било je ријечи о кључним програмским начелима нове Владе и активностима које ће се проводити у наредном периоду.

Предсједник Владе је, овом приликом, поновио опредјељење да се институционално дјелује у правцу очувања економске стабилности и унапређења положаја радника у Републици Српској, с нагласком на развојне програме у реалном сектору и мјере на растерећењу привреде.

Саговорници су оцијенили да се кроз континуирану сарадњу и подршку свих партнера у друштву, настави са реализацијом мјера усмјерених на развој привреде и побољшање статуса запослених у Републици Српској.

Састанку је  присуствовао министар правде Републике Срспке Антон Касиповић.

​Делегацију Конфедерације синдиката Републике Српске предводио је предсједник Конфедерације синдиката Жељко Тепавчевић. Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.