Sign In

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић разговарао са новоименованим амбасадором БиХ у Вашингтону Бојаном Вујићем

Објављено:

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић разговаро је данас у свом кабинету са новоименованим амбасадором БиХ у Вашингтону Бојаном Вујићем.

На састанку је разговарано о важности успостављања сарадње и промоције природних ресурса и потенцијала с циљем развоја и унапређења институционалне, привредне и економске сарадње.

Предсједник Вишковић је истакао да је Влада Републике Српске отворена за сарадњу и да су све службе и министарства на располагању амабасадорима за све информације, показатеље, чињенице које дипломатама  могу помоћи у њиховом раду и што бољем представљању  уставно-правне позиције Републике Српске као и привредног амбијента.

На састанку су размјењена мишљења и о актуелној политичкој и економској ситуацији у Републици Српској, БиХ, процесу европских интеграција и могућностима улагања  у Републику Српску.

Такође, разговарано је и активностима које проводи Представништво Републике Српске у Сједињеним Америчким Државама са сједиштем у  Вашигтону.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.