Sign In

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић са Унијом удружења послодаваца и привредницима регије Бирач, у Милићима

Објављено:

​​​​​​​​​Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић разговарa у Милићима​ са руководством Уније удружења послодаваца Републике Српске и привредницима из регије Бирач.

Уочи састанка, премијер Вишковић рекао је да ће на састанку бити представљена реализација Меморандума о заједничким политикама Владе Републике Српске и Уније удружења послодаваца Републике Српске 2017-2019. године, који је потписан прије двије године.

„Унија удружења послодаваца представиће и своје ново писмо намјере упућено Влади Републике Српске, у којем су изразили своја очекивања од Владе у наредном периоду", рекао је премијер.

Предсједник Владе истакао је да је сарадња Владе Републике Српске са Унијом удружења послодаваца изузетно коректна.

„Драго ми је што сам данас овдје у позицији да с њима разговарам, да чујем њихове проблеме и да изнесем шта Влада намјерава да ради. Ово је један радни састанак, на којем ћемо изнијети неке ствари на обострану добробит. Влада ће учинити све како би помогла послодавцима да запошљавају још више радника, повећавају плате и развијају своје бизнисе", нагласио је предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.