Sign In

Уприличен пријем за новинаре у Кабинету предсједнице Владе Републике Српске

Објављено:

​​​​Предсједница Владе Републике Српске Жељка Цвијановић уприличила је данас у свом кабинету пријем за новинаре.

Овом приликом премијерка Цвијановић је са новинарима разговарала о актуелним темама у Републици Српској и БиХ. Разговарало се и о приједлозима како унаприједити комуникацију између новинара и Владе, те о пројектима и плановима за идућу годину.

Предсједница је рекла да ће Влада Српске као и остале институције радити и даље на стварању бољих услова за живот, те додала да је циљ да у наредној години буде повећан број запослених.

„Ова година је била успјешна, а напредак ће бити настављен и у 2018. години. Наш заједнички циљ јесте јака и јача Република Српска", поручила је предсједница Владе.

Предсједница Цвијановић оцијенила је ову годину веома успјешном посебно са аспекта социјалног дијалога и комуникације не само са социјалним партнерима већ и са многим удружењима.

Она је нагласила да још има оних који су незадовољни, али да је Влада радила на комуникацији и успјела да испоштује многе захтјеве, те да ће на томе радити и убудуће.

Предсједница је изразила задовољство због успјешне сарадње коју је Влада остварила са социјалним партнерима, а који су резултирали усвајањем важних докумената, попут Буџета и Програма економских реформи.

"Ово је врло успјешна година зато што је постојао социјални дијалог који се није одвијао само на нивоу Економско-социјалног савјета", рекла је премијерка.

Она је поручила да Република Српска иде узлазном путањом и да је направљена добра основа за даљи успјешан рад.

Овом приликом премијерка Цвијановић пожељела је грађанима Српске у наредној години срећу, здравље и професионалне успјехе.Подијелите страницу

Copyright © 2014. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.