Sign In

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић упутио честитику женском камерном хору Бањалучанке, поводом освајања сребрне медаље на Интернационалном хорском такмичењу у италијанском граду Перуђа

Објављено:

​Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић упутио је честитику женском камерном хору „Бањалучанке", поводом освајања сребрне медаље на Интернационалном хорском такмичењу у италијанском граду Перуђа.

„У име Владе Републике Српске и у своје име, упућујем вам искрене честитке поводом освајања сребрне медаље у категорији традиционалне музике на Интернационалном хорском такмичењу у италијанском граду Перуђа.

Освајањем сребрене медаље на овом значајном хорском тамкичењу још једном сте показале како се талентом и преданим радом постижу врхунски резултати, на понос и радост Бањалуке и Републике Српске.

Желим вам много среће и успјеха у будућем раду, те да и даље наставите да представљате Републику Српску у најљепшем свјетлу", наводи се у честитки предсједника Владе Републике Српске Радована Вишковића.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.