Sign In

Честитка премијера Вишковића поводом обиљежавања крсне славе Министарства унутрашњих послова Републике Српске

Објављено:

​Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић упутио је честитку министру унутрашњих послова Драгану Лукачу, директору полиције Дарку Ћулуму и свим припадницима Министарства унутрашњих послова Републике Српске, поводом крсне славе МУП-а Републике Српске - Светог Архангела Михаила.​

„У име Владе Републике Српске и у своје име, вама и свим припадницима Министарства унутрашњих послова упућујем искрене честитке поводом крсне славе МУП-а, Светог Архангела Михаила, са жељом да, и у наредном периоду, наставите да успјешно остварујете све своје активности.

​Министарство унутрашњих послова је гарант безбједности Републике Српске и њених грађана, чији припадници професионално, одговорно и предано извршавају све своје задатке.

Влада Републике Српске чврсто је опредијељена да континуирано ради на опремању и модернизацији Министартства унутрашњих послова, као темеља сигурне и стабилне Републике Српске.

Прослава крсне славе, прилика је и да се сјетимо и одамо признање свим припадницима Министарства унутрашњих послова, који су у одбрамбено-отаџбинском рату положили своје животе у одбрани Републике Српске”, наводи се у честитки предсједника Владе Републике Српске.​Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.