Sign In

Честитка предсједника Владе Републике Српске Радована Вишковића поводом 9. јануара - Дана Републике

Објављено:

​Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић упутио је честитку грађанима поводом 9. јануара - Дана Републике.

„У име Владе Републике Српске, и у своје име, ​свим грађанима Републике Српске честитам 9. јануар - Дан Републике Српске. 

​Обиљежавањем 9. јануара показујемо одговорност и изражавамо поштовање према свим нашим суграђанима који су учествовали у стварању Републике Српске, нарочито према онима који су своје животе положили у њене темеље како би се осигурао опстанак српског народа на овим просторима.

Упркос бројним изазовима, снагом заједништва успјели смо да очувамо нашу Републику – наш идентитет, традицију и слободу. Захвални смо свим грађанима, организацијама и појединцима, али и нашим пријатељима ван граница Републике Српске, који нам помажу да наша Република буде стабилна, а наше институције јаке. 

Са жељом да у наредним годинама наставимо да свечано и достојанствено обиљежавамо најзначајнији датум у историји нашег народа на овом простору, и са увјерењем да ће Република Српска бити још стабилнија и успјешнија, срдачно вас поздрављам“, наводи се у честитки предсједника Владе.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.