Sign In

Честитка предсједнице Цвијановић поводом 15. фебруара – Дана државности Србије

Објављено:

​​Предсједница Владе Републике Српске Жељка Цвијановић упутила је честитку поводом 15. фебруара – Дана државности Србије, предсједници Владе Републике Србије Ани Брнабић, носиоцима највиших државних функција и грађанима Србије.

„У име Владе Републике Српске, своје име и у име грађана Републике Српске честитам Вама, државном руководству и свим грађанима Србије 15. фебруар - Дан државности Србије.

Сјећање на дан доношења првог српског Устава и почетка борбе за државност представљају надахнуће и залог за данашње генерације у очувању културног и националног идентитета српског народа  с обје стране Дрине.

Јака, просперитетна и демократска Србија са којом нас традиционално вежу чврсте братске, културне и историјске везе, важна је и за нас у Републици Српској, јер ће дати додатни подстицај досадашњој успјешној сарадњи Републике Српске и Србије у оквиру Споразума о специјалним и паралелним везама, а на добробит свих наших грађана.

Свим грађанима Србије желимо успјех у изградњи савременог, европског друштва које ће бити покретач развоја цијелог региона“, стоји у честитки предсједнице Цвијановић.​Подијелите страницу

Copyright © 2014. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.