Sign In

Честитка премијера Вишковића поводом Свјетског дана Црвеног крста

Објављено:

​Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић упутио је данас честитку поводом 8. маја, Свјетског дана Црвеног крста и Недјеље Црвеног крста, свим запосленим, волонтерима и члановима Црвеног крста Републике Српске.

„У име Владе Републике Српске и своје име, поводом 8. маја, Свјетског дана Црвеног крста и Недјеље Црвеног крста, упућујем вам искрене честитке.

Влада Републике Српске цијени велики допринос активиста Црвеног крста Републике Српске који предано спроводе многобројне активности, с циљем заштите живота и здравља свих грађана у редовним, али и у овим ванредним околностима изазваним пандемијом новог вируса корона.

Желим да вам се захвалим на несебичном раду, хуманости и солидарности коју показујете у овим изазовним временима за све нас.

Влада Републике Српске наставиће да пружа подршку вашем раду и напорима које улажете како бисте реализовали своје пројекте на добробит нашег друштва.

Уз увјерење да ћете и у наредном периоду наставити са хуманим радом и несебичним залагењем, желим вам пуно успјеха на личном и професионалном плану", наведено је у честитки предсједника Владе Републике Српске Радована Вишковића. Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.