Sign In

Честитка предсједника Владе Републике Српске Радована Вишковића поводом Дана Војске Републике Српске

Објављено:

​Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић упутио је честитку поводом 12. маја, Дана Војске Републике Српске, свим припадницима Војске Републике Српске и Трећег пјешадијског /Република Српска/ пука Оружаних снага БиХ.


„У име Владе Републике Српске и своје име, свим припадницима Војске Републике Српске, Трећег пјешадијског /Република Српска/ пука Оружаних снага БиХ, упућујем искрене честитке поводом обиљежавања Дана војске Републике Српске.

Припадници Војске Републике Српске, борећи се храбро у протеклом одбрамбено-отаџбинском рату, најзаслужнији су за одбрану свог народа и стварање Републике Српске, у којој њени грађани данас живе у миру и слободи.  

Обиљежавајићи овај историјски важан датум, прилика је да се са највећим поносом и поштовањем сјетимо свих погинулих, рањених и несталих бораца, а њихова жртва треба да буду опомена свима да је мир тековина која мора да се чува. 

Институције Републике Српске остају трајно опредијељене да унаприједе положај и заштите права свих категорија становништва које су учествовале у стварању Српске.

Трећем пјешадијском /Република Српска/ пуку желим да и даље баштини традицију и вриједности Војске Републике Српске“, наведено је у честитки предсједника Владе Републике Српске.​​Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.