Sign In

Предсједница Цвијановић присуствовала донаторској вечери Рукометног клуба „Борац“ Бањалука

Објављено:

​​​Предсједница Владе Републике Српске Жељка Цвијановић присуствовала је донаторској вечери Рукометног клуба „Борац" у Хотелу Босна у Бањaлуци.

Донаторској вечери присуствовао је и предсједник Републике Српске Милорад Додик, потпредсједник Народне скупштине Републике Српске Ненад Стевандић, градоначелник Бањалуке Игор Радојичић, те представници политичког, спортског и привредног живота Српске.

Предсједница Цвијановић је рекла да ће Влада Републике Српске подржати донаторско вече за Рукометни клуб "Борац" са 50.000 КМ.

Она је нагласила да Влада у континуитету подржава спортске колективе у Српској.

"Опредјељење Владе јесте да спорт постане саставни дио живота. Знамо да су се у модерно доба млађе генерације и дјеца упутили на неке друге ствари, али сматрам да је крајње вријеме да се сви врате спорту", рекла је предсједница Цвијановић.

Она је истакла да је РК "Борац" обиљежје Бањалуке и да је то клуб који је овај град прославио са много освојених титула.

"Захваљујући рукомету и неким другим спортовима Бањалука живи дух шампиона", рекла је предсједница Цвијановић.

Комплетан приход од прикупљених средстава намијењен је трофејном спортском колективу чији је циљ да поново са поносом представља Бањалуку широм Европе. ​Подијелите страницу

Copyright © 2014. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.