Sign In

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић отворио je хотел "Златни бор"

Објављено:

​​​Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић отворио је вечерас, на Сокоцу, хотел "Златни бор", у чију изградњу је уложено 1.200.000 КМ, а биће категорисан са четири звјездице.​

Предсједник Вишковић, који је хотел отворио у присуству великог броја представника привредног, политичког и друштвеног живота Сарајевско-романијске регије, изразио је задовољство што је оваква инвестиција реализована у општини у којој годинама недостаје хотел са собама за преноћиште и боравак гостију на дуже вријеме. ​

"Сви грађани Сокоца и они који буду имали потребу да дођу у овај град имаће гдје да се угосте, преноће и понесу лијепе успомене и са Романије и овог мјеста", рекао је премијер Вишковић и захвалио инвеститорима што су се одлучили за градњу оваквог објекта.

Један од инвеститора овог угоститељског објекта Милан Јоловић Легенда рекао је да му је посебна част што је премијер Вишковић свечано отворио овај хотел, који ће испуњавати услове да буде категорисан са четири звјездице.

"Хотел `Златни бор` намијењен је за транзитни, ловни и спортско-рекреативни туризам и већ постоји велико интересовање атлетских клубова из Србије, јер имамо идеалне услове за висинске припреме спортиста", истакао је Јоловић.

Јоловић је нагласио да је у првој фази изградње за госте оспособљно 13 соба са 28 лежаја, ресторан и љетна башта са кафићем.

Он је најавио да ће у другој фази, до септембра бити опремљен велнес центар у оквиру којег ће бити савремена теретана, базен, сто за масаже, велнес и слана соба.

Према његовим ријечима, овај угоститељски објекат ће запошљавати 22 радника, уз тенденцију проширења апартманског дијела.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.