Sign In

Предсједник Вишковић присуствовао свечаном обиљежавању 9. јануара - Дана Републике Српске

Објављено:

​​​​​Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић присуствовао је данас, у Бањој Луци, свечаном обиљежавању 9. јануара - Дана Републике Српске.

Предсједник Вишковић поручио је свима који оспоравају Српску и њен дан, да тиме раде и против БиХ јер она може опстати само са Републиком Српском.

Премијер Српске је изразио задовољство што је Дан Републике данас обиљежен достојанствено и цивилизовано, те што се српски народ одужио свима који су животе дали за стварање Републике Српске.

"Данас смо прославили 27. рођендан Републике који указује на то да је Српска и по годинама озбиљна и таква ће остати", рекао је предсједник Вишковић.

У оквиру обиљежавања 9. јануара - Дана Републике Српске, предсједник Вишковић раније је присуствовао, у Палати Републике, додјели одликовања заслужним институцијама и појединцима.

Након додјеле одликовања, предсједник Вишковић ​​присуствовао је свечаном дефилу, на коме учествује више од 500 припадника Министарства унутрашњих послова и више од 1.000 представника цивилног сектора.

Премијер Српске присуствовао је и свечаном пријему у Административном центру Владе Републике Српске.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.