Sign In

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић у радној посјети општини Мркоњић Град

Објављено:

​​Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић боравио је данас у радној посјети општини Мркоњић Град, гдје је разговарао са начелницом општине Дивном Аничић и њеним сарадницима.

Премијер Вишковић изјавио је да је на састанку разговарано о свим пројектима у овој општини, који су у току, или су завршени, а који су дијелом финансирани из средстава Владе Републике Српске и донираних средстава Републике Србије.​

Он је рекао да је разговарано и о будућим пројектима, који су значајни за ову локалну заједницу, као што је градски стадион и пословна зона, те да ће Влада Републике Српске подржати ове пројекте.

„Општина Мркоњић Град и Влада Републике Српске наставиће сарадњу као и до сада и за све пројекте који су од интереса за локалну заједницу имаће подршку Владе“, рекао је премијер Вишковић.

Начелница општине Мркоњић Град Дивна Аничић изјавила је да је на данашњем састанку са предсједником Владе Републике Српске Радованом Вишковићем разговарано о инфраструктурним пројектима значајним за ову општину, прије свега, изградња стадиона и пословне зоне Подбрдо, у чијој реализацији очекује подршку Владе Српске.

Она је још једном изразила задовољство данашњом посјетом премијера Вишковића општини Мркоњић Град и фабрици Р-С Силикон, која је од великог значаја за ову општину.​Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.