Sign In

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић примио у наступну посјету амбасадора Републике Србије у БиХ Александра Ђорђевића

Објављено:

​​​​Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић примио је данас, у свом кабинету, у наступну посјету амбасадора Републике Србије у БиХ Александра Ђорђевића.

Током састанка, заједнички је оцијењено да су односи Републике Српске и Србије на изузетно високом нивоу, те да се успјешна сарадња потврђује, између осталог, и кроз реализацију пројеката у областима привреде, изградње инфраструктуре, образовања и културе.

На састанку је разговарано и о недавно одржаној заједничкој сједници влада Републике Србије и Републике Српске, те активностима које се проводе на основу Споразума о специјалним и паралелним везама, а саговорници су нагласили да је нарочито важна договорена сарадња на имплементацији инфраструктурних и енергетских пројеката којом се омогућава додатно привредно повезивање Српске и Србије.

Предсједник Вишковић је овом приликом поновио да су институције Републике Српске захвалне Републици Србији на искреној подршци у важним питањима и реализацији пројеката који су од значаја за унапређење живота грађана у општинама и градовима широм Републике Српске.

На састанку су размијењена мишљења и о другим актуелним политичким и економским темама у Републици Српској, БиХ и региону.​Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.