Sign In

Предсједница Цвијановић, са ресорно надлежним министрима, разговарала са представницима Привредне коморе Републике Српске и Уније удружења послодаваца Републике Српске

Објављено:

​​Предсједница Владе Републике Српске Жељка Цвијановић, са ресорно надлежним министрима, разговарала је данас, у Административном центру Владе Републике Српске, са представницима Привредне коморе Републике Српске и Уније удружења послодаваца Републике Српске.

На састанку је разговарано о унапређењу међусобне сарадње у контексту креирања стратешког документа, Програма економских реформи Републике Српске за период од 2018. до 2020. године.

Такође, разматрана су и остала питања од заједничког интереса, с циљем јачања укупног економског и пословног амбијента у Републици  Српској.

Овом приликом предсједница Цвијановић је истакла да је Влада Републике Српске чврсто опредијељена да се у отвореном дијалогу са партнерима из привредне и пословне заједнице пронађу најбоља рјешења у остваривању заједничких циљевa.

Предсједница Владе је нагласила да су сугестије пословне заједнице и привредника увијек квалификоване као посебно корисне, у циљу растерећења привреде, повећање раста привредне активности и отварања нових радних мјеста.

Састанку су присуствовали потпредсједница Владе и министарка за просторно уређење, грађевинарство и екологију Сребренка Голић, министар индустрије, енергетике и рударства Петар Ђокић и министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Стево Мирјанић.Подијелите страницу

Copyright © 2014. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.