Sign In

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић присуствовао манифестацији „Избор најуспјешнијих у привреди Републике Српске за 2018. годину“

Објављено:

​Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић присуствовао је вечерас, у Културном центру Бански двор у Бањалуци, манифестацији „Избор најуспјешнијих у привреди Републике Српске за 2018. годину“.

Премијер Вишковић, заједно са предсједницом Републике Српске Жељком Цвијановић и министрима у Влади Републике Српске, уручио је награде најуспјешнијим привредницима.

Прво мјесто у категорији најуспјешнијих великих привредних друштава у Републици Српској у прошлој години, освојила је компанија "Алумина" из Зворника.

Вечерашњој манифестацији су присуствовали посланици у Народној скупштини Републике Српске, градоначелници и начелници општина, предсједници привредних комора из региона, те чланови дипломатског кора.

Манифестацију „Избор најуспјешнијих у привреди Републике Српске за 2018. годину“ организовали су Привредна комора Републике Српске и Радио телевизије Републике Српске.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.