Sign In

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић примио у наступну посјету амбасадора Шпаније у БиХ Хосеа Марија Валдеморо Хименеза

Објављено:

​​​​​Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић примио је данас, у свом кабинету, у наступну посјету амбасадора Шпаније у БиХ Хосеа Марија Валдеморо Хименеза (José María Valdemoro Giménez).

Предсједник Владе упознао је амбасадора Шпаније са мјерама и активностима које Влада Српске спроводи с циљем отварања нових радних мјеста, повећања плата у реалном сектору те креирања повољнијег пословног амбијента за домаће и стране инвеститоре.

На састанку је истакнуто да је потребно у што скоријем року формирати Савјет министара БиХ како би се наставили започети реформски процеси у области економије, привреде, европских интеграција.

Предсједник Вишковић је истакао да је Влада опредјељења за европске интеграције, те да у БиХ међу првима испуњава своје преузете обавезе.

Предсједник Владе и амбасадор Шпаније у БиХ досадашњу сарадњу оцијенили су успјешном и изразили спремност да се и у наредном периоду унапређује кроз заједничке пројекте.​Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.