Sign In

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић разговарao са шефом Канцеларије Савјета Европе у БиХ Драхославом Штефанеком

Објављено:

​Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић разговарao је данас, у свом кабинету, у Бањалуци, са шефом Канцеларије Савјета Европе у БиХ Драхославом Штефанеком.

На састанку је било ријечи о активностима и пројектима које Канцеларија Савјета Европе спроводи у БиХ и Републици Српској у областима људских права, заштите националних мањина, те правосуђа и слободе медија.

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић је истакао важност чланства БиХ у Савјету Европе за Републику Српску и поновио опредјељеност Владе и институција Републике Српске за европске интеграције, при чему је сарадња са Савјетом Европе веома значајна.

Вишковић и Штефанек изразили су задовољство досадашњом сарадањом Владе Републике Српске и Канцеларије Савјета Европе у БиХ и изразили увјерење да ће ова сарадња, у наредном периоду, бити интeнзивирана на обострану корист. 

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић и шеф Канцеларије Савјета Европе у БиХ  Драхослав Штефанек, током данашњег сусрета, размијенили си и мишљења о актуелној политичкој и економској ситуацији у Републици Српској и БиХ.       Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.