Sign In

Предсједница Цвијановић разговарала са делегацијом Свјетске банке коју је предводила директорка за глобалну праксу за област здравства Фадиа Садах

Објављено:

Предсједница Владе Републике Српске Жељка Цвијановић разговарала је данас у свом кабинету са делегацијом Свјетске банке коју је предводила директорка за глобалну праксу за област здравства Фадиа Садах (Fadia Saadah).

На састанку је разговорано о активностима у вези са реформом здравственог сектора у Републици Српској.

Предсједница Цвијановић је овом приликом истакла да је Влада Републике Српске чврсто опредијељена за наставак реформских процеса у области здравства с циљем рационализације и стабилизације пословања здравствених установа и побољшања услова лијечења пацијената у Републици Српској.

Током састанка предсједница Цвијановић је оцијенила веома конструктивиним разговоре са представницима Свјетске банке, те се захвалила на техничкој и стручној помоћи коју ова међународна финансијска организација пружа Републици Српској.

Састанку су присуствовали министар здравља и социјалне заштите Драган Богданић и министар финансија Зоран Тегелтија.Подијелите страницу

Copyright © 2014. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.