Sign In

Честитка предсједника Владе Републике Српске Радована Вишковића поводом Свјетског дана телекомуникација и информационог друштва

Објављено:

Поводом 17. маја, Свјетског дана телекомуникација и информационог друштва,  предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић нагласио је велики значај који овај сектор има у модерном друштву, те честитао овај дан свим субјектима који се баве овом облашћу.

„Омогућујући проток информација и општу повезаност људи, и у овом кризном периоду пандемије који је захватио цијели свијет, сектор телекомуникација је одиграо једну од најважнијих улога у борби читаве заједнице против овог вируса.

На примјеру компаније М:тел, у којој смо и овога пута имали снажног партнера и пријатеља када је у питању не само пословни сегмент, него и друштвена одговорност, јасно је колика важност је овог сектора за цијели систем и заједницу.

Обиљежавањем Свјетског дана телекомуникација и информационог друштва подиже се свијест о доприносу ове области развоју друштава и економија генерално, а ова година и пандемија вируса корона је нарочито доказала колико модерне технологије из ове области заправо представљају једну од окосница друштвеног и привредног живота 21. вијека", рекао је поводом Свјетског дана телекомуникација и информационог друштва премијер Вишковић.
Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.