Sign In

Предсједница Цвијановић упутила телеграм саучешћа премијеру Италије Ђузепеу Контеу и предсједнику Регије Венето Луки Заји, поводом трагичне смрти више грађана у невремену и поплавама које су захватиле регију Венето и друге дијелове Италије

Објављено:

​Предсједница Владе Републике Српске Жељка Цвијановић упутила је телеграм саучешћа премијеру Италије Ђузепеу Контеу и предсједнику Регије Венето Луки Заји, поводом трагичне смрти више грађана у невремену и поплавама које су захватиле регију Венето и друге дијелове Италије.

„Дубоко сам потресена и ожалошћена вијестима и призорима великог невремена и поплава у вашој земљи, у којима је страдало више грађана.

У име Владе Републике Српске, своје име и у име свих грађана Републике Српске, упућујем Вам изразе најдубљег и искреног саучешћа.

Искрено се саосјећамо са вама и вашим грађанима и вјерујем да ћете у крајевима који сy погођени невременом и великим поплавама учинити све да што прије обновите привредни, економски и културни живот“, стоји у телеграму саучешћа предсједнице Цвијановић.​Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.