Sign In

Предсједник Вишковић разговарао са градоначелником Града Приједора Миленком Ђаковићем

Објављено:

​​Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић разговарао је данас, у свом кабинету, са градоначелником Града Приједора Миленком Ђаковићем.

Током састанка размијењена су мишљења о актуелним темама и пројектима који се реализују на територији Града Приједора, а заједнички је оцијењено да је добра сарадња између локалних и републичких власти довела до реализације важних програма у овој локалној заједници.


Предсједник Вишковић је овом приликом нагласио да је партнерски однос Владе и локалних заједница од пресудног значаја за успјешну реализацију развојних програма и унапређење услова живота грађана, те да је приједорска регија стратешки важна што потврђују и улагања Владе Српске у различитим областима.

Саговорници су изразили задовољство због подршке коју је Влада у претходном периоду упутила Граду Приједору, те је изражено увјерење да ће се имплементација значајних пројеката, у сарадњи локалним властима, наставити и у будућности.

Заједнички је оцијењено да постоји обострано разумијевање и сагласност да се отворено разговара о свим важним питањима у вези са функционисањем локалних заједница, нарочито када је ријеч о подршци развоју привредних активности и отварању нових радних мјеста.

Састанку је присуствовао и министар саобраћаја и веза у Влади Републике Српске Неђо Трнинић.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.