Sign In

Обиљежен Свјетски дан женског предузетништва

Објављено:

​​

Савјет за женско предузетништво Подручне привредне коморе Бања Лука и Гендер центар Владе Републике Српске су дана 24.05.2016. године одржали округли сто „Стратешки оквир за развој женског предузетништва у Републици Српској."

 Циљ округлог стола је био представљање стања у области женског предузетништва, програма и планова у оквиру Стратегије развоја малих и средњих предузећа Републике Српске за период 2016-2020. година и активности Савјета за женско предузетништво Подручне привредне коморе Бања Лука, као и дефинисање могућих будућих праваца дјеловања.

Округли сто је одржан у сали Подручне привредне коморе Бања Лука. Поред представница/ка Привредне коморе Републике Српске и Гендер центра Владе Републике Српске, у округлом столу су учествовали/е представници/е Минстарства индустрије, енергетике и рударства Републике Српске, Републичке агенције за развој малих и средњих предузећа, Удружења жена предузетница УНА РС, Удружења пословних жена у БиХ, Независног универзитета Бања Лука и приватних предузећа.​Подијелите страницу

Copyright © 2014. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.